Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Woonnieuws

Vind je nieuwe woning met like or hate

Op een Tinder-manier je droomhuis vinden? Dat kan nu, met de Rabobank HomeCatcher app. Verder kan je met deze app ook snel en eenvoudig kijken wat de kans op verkoop van je eigen huis is, welke bedrag je kunt lenen en wat de koopkans is bij een leuke woning die je hebt gekozen.

 

Je nieuwe (t)huis

Door te swipen over de foto’s kan je een huis afwijzen (rode duim omlaag) of juist aangeven dat je interesse hebt (groene duim onhoog). Dit werkt net als bij de dating-app Tinder. Wanneer je een bepaald soort huizen hebt weggeswiped, vraagt de app vanzelf of je deze filter altijd wilt toepassen.

 

In de applicatie kan je aanvullende informatie vinden over het huis. Je ziet ook wat je koopkans is, met de biedprijs die jij in gedachten hebt. Je kunt via de HomeCatcher app ook direct contact opnemen met de makelaar en het huis bekijken via Google Street View.

 

 

 

Je huis verkopen of niet?

In de HomeCatcher app vind je ook het onderdeel ‘verkoopkans’. Hier vul je het adres in van je huis, de vraagprijs en binnen welk termijn je het huis wilt verkopen. Vervolgens geeft de applicatie aan of de verkoopkans slecht, redelijk of groot is.

 

 

Hypotheek en koopkans

Via de applicatie kan je ook de maximale hypotheek berekenen voor jou persoonlijk. Er wordt gevraagd naar je bruto jaarinkomen en het bruto jaarinkomen van je eventuele partner. Bovenin beeld wordt direct de maximale hypotheek getoond en kan je vanuit de app natuurlijk direct contact opnemen met Rabobank. Ook kan je de koopkans bekijken van een huis dat jij op het oog hebt.

 

 

Download

Interesse of wil je hem testen voor jouw situatie? Ga dan naar http://bit.ly/2e6iThi