Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Zo zorg ik voor een spik en span interieur!

Zoals de seizoenen veranderen, veranderen de woontrends. Waar we in de winter op zoek zijn naar gemoedelijkheid, knus, donker, hebben we in warmere tijden meer behoefte aan een frissere boost. Hieronder volgen vier woontrends, die perfect zijn voor de terugkeer naar het warme weer.

 

Alles moet groen

En nee, daarmee bedoelen we niet dat je daadwerkelijk alles groen moet verven. Met groen bedoelen we dat je moet denken aan het milieu. Duurzame producten, zoals riet, bamboe en linnen, zijn ideaal om je interieur op te fleuren én aan het milieu te denken. Wat dit nog mooier maakt, is dat deze materialen vaak een lichte kleur hebben, waardoor ze goed bij de vrolijke zomer passen.

 

Welke kleur?

Niet álles moet groen zijn, maar groen is zeker wel welkom. Evenals SpicedHoney, een kleur die tussen geel en beige in zit. ‘ACT’ wordt hierbij gekoppeld aan SpicedHoney. De basis hiervan is goudachtig en dit gaat geweldig samen met zomerse kleuren. Daar komt groen dus in terug, net als babykleuren blauw en roze. Bij meubelcity vind je een scala aan producten met deze kleurbasis!

 

Japanse invloed

Doorzettend uit 2018 hoeft ook dit jaar niet alles strak te zijn. Juist de schoonheid van imperfectie is wat we willen. Het is een trend die is komen overwaaien uit Japan. WabiSabi wordt het genoemd. Deze levensfilosofie zorgt ervoor dat we kunnen genieten van oude, vintage meubels, welke je ook terugvindt bij meubelcity. Duurzame producten matchen goed met deze bijzondere Japanse invloeden.

En toch weer groen

We ontsnappen graag uit de drukte van het leven. Je huis is daar dé plek voor natuurlijk. En waar kom je beter tot rust, dan in het groen van de natuur? Haal je mooiste planten tevoorschijn, zodat jij kunt neerploffen in je eigen rustwalhalla. Ook dit sluit aan bij duurzaamheid, dus schroom niet om gerecyclede, robuuste producten aan te schaffen.