Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Een vuurtafel brengt sfeer in de tuin

Wat is een vuurtafel?

Een relatief nieuwe variant van een tuintafel, dat is een vuurtafel. Het is gewoon een tafel maar dan met een ingebouwde openhaard in het midden. Die openhaard zorgt voor een mooie sfeer en warmte en dient ook nog eens als tafel en terrasverwarming. Super mooi en handig op zomer avonden die net iets frisser zijn.

Met een vuurtafel kan je alle kanten op. Je kan namelijk er voor kiezen de tafel op jouw smaak of tuin af te stemmen. Je moet alleen wel het een en ander uit gaan zoeken voordat je een tafel hebt die helemaal naar jouw wens is. Daar gaan wij jou mee helpen. Je kan al een kijkje nemen bij luxe vuurtafels van Tuinmeubelshop.nl. Je kan jezelf ook eerst een aantal kritische vragen stellen voordat je een nieuwe tuintafel aanschaft. Waar wil je de tafel kwijt in de tuin? Waar ga je het voor gebruiken? Met hoeveel personen wil je er aan kunnen zitten? Wat zijn de afmetingen van je terras/tuin? Van welk materiaal moet het zijn? Een aanrader is de vuurtafel in ieder geval.

Wat zijn de voordelen van deze tafel?

Natuurlijk zorgt het vuurtje van de vuurtafel al voor een sfeerverhoging. Dat komt door twee elementen niet alleen het warme vuur en het design. Het is ook een goed alternatief voor terrasverwarming er hoeven niet meer lompe terras heaters te staan maar de terras heater zit al verwerkt in de tafel. Dus ben je opzoek naar een terrasverwarming en een tafel sla je met de vuurtafel twee vliegen in één klap. Daar komt ook nog eens bij dat het design van een vuurtafel ook een voordeel is. Je kan namelijk uit meerdere materialen kiezen bijvoorbeeld: hout, marmer, composiet of teakhout. Je kan daarmee de uitstraling kiezen die jij mooi vindt en afstemmen op de rest van de tuin. Een vuurtafel is echt een groot aanwinst voor de tuin het heeft zoveel voordelen, een aanrader!