Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

De mogelijkheden met betonplex

Ben je al een tijdje opzoek naar een nieuwe uitdaging en ben je een doe-het-zelver? Ben je toe aan een nieuw bed en een natuurlijke uitziende slaapkamer? Het antwoord op die vraag is: betonplex! Het heeft niet alleen een mooie uitstraling, je kan het ook nog eens bij elke klus toepassen. Betonplex wordt zelfs gebruikt voor bouwwagens, het maken van dierenhokken en betonstorten. Het is het meest veelzijdige materiaal en wordt vaak toegepast voor het produceren van bed frames. We vertellen je er meer over hoe betonplex toe te passen bij het maken van een bedframe.

 

Anti slip

Zwaar materiaal dat schuift over je nieuwe vloer, een nachtmerrie! Hierdoor krijg je butsen en krassen die er nooit meer uit gaan. Door betonplex anti slip te gebruiken blijven je betonplex platen netjes op hun plek liggen. Dit zorgt voor een stevige constructie in je slaapkamer. Het is ook ideaal voor op kinderslaapkamers, daar wordt regelmatig gesprongen op het bed waardoor de meubels verschuiven.

 

Voordelen

Wanneer je een bed frame wil gaan maken zal je niet gelijk aan betonplex denken. Best gek want het is een handig materiaal en het zorgt voor de juiste uitstraling in je slaapkamer, het zorgt daarbij voor een flinke boost. Door een epoxylaag is betonplex een speciaal materiaal. Dat zorgt er voor dat het materiaal over waterdichte en ijzersterke kwaliteiten beschikt. Dat zijn eigenschappen die je bij andere houtsoorten niet snel tegenkomt.

 

De kinderslaapkamer

Verwen je kind met een nieuw bed! Stap naar de houthandel en ga samen met je zoon of dochter op zoek naar een mooie/stoere houtsoort om een nieuw bed van te maken. Verras de kleine nog extra door een glijbaan aan het bed te maken. Maak die glijbaan wel van goede kwaliteit betonplex! Betonplex is een ideaal materiaal voor het maken van een glijbaan. Denk wel aan een veilige constructie want je wil natuurlijk niet dat je kind zichzelf bezeerd.