Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Zweefparasol of middenstokparasol

 

Nu je weet waar je op moet letten, is het tijd om te kijken uit wat voor soort parasols je zoal kunt kiezen. De belangrijkste soorten zijn de zweefparasol en de middenstokparasol. De populaire zweefparasol is ideaal wanneer je tuin vol staat met tuinmeubels. Omdat de stok aan de rand of buiten het parasoldoek staat, kunt u uw meubels gemakkelijk onder het doek plaatsen. Bovendien is de parasol in allerlei richtingen te draaien en kantelen, zodat je de zon altijd precies kunt afschermen en zoveel mogelijk schaduw creëert. Zet de parasolstevig vast of schaf een vaste voet aan om te voorkomen dat de parasol omvalt of door de wind al te erg heen en weer beweegt. De middenstokparasol is de welbekende, traditionele vorm parasol. Deze parasol is beschikbaar in vele uitvoeringen. Kies voor een grote horeca parasol of ga voor een lichtgewichte strandparasol. Een zweef parasol is dus het beste voor een terras met veel meubilair. Zweefparasols van parasol-shop.nl zijn daarvoor ideaal.

 

De parasolhoes

Een parasolhoes is een handige aanvulling om je parasol optimale bescherming te bieden. Let er hierbij wel op dat je een hoes koopt die geschikt is voor de parasol die je hebt aangeschaft. Kies bovendien voor eenhoes die de parasol beschermd tegen water.

 

Betrouwbare parasols in alle soorten en maten

Weet u al precies wat voor parasol u wilt kopen? Of bent u nog aan het twijfelen? Bekijk ons ruime assortiment aan betrouwbare parasols en laat u verrassen door het aanbod. Heeft u nog vragen? Schroom niet deze te vragen! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.