Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Bekijk de voordelen voor een lift bij u in huis!

Keuze genoeg!

Volledig naar eigen smaak in te richten en passend in ieder interieur, comfortabel, compact en beschikt over de modernste technologieën. Thyssenkrupp Home Solutions heeft het! Een ruim assortiment thuisliften, daarbij staan de levensloopbestendigheid en toegankelijkheid van uw hele huis centraal.

 

Waarom een lift?

Een huis lift heeft een aantal voordelen tegenover een stoeltjeslift, het is ook een mooi alternatief voor de traplift. Wanneer u een huislift heeft kunt u met de rolstoel overal komen. Wat ook handig is, is dat er meerdere mensen vervoerd kunnen worden, het is ideaal om zware voorwerpen naar boven of beneden te verplaatsen, zware boodschappen bijvoorbeeld.

 

De thuislift zorgt niet alleen voor een verhoogde mobiliteit, het heeft nog meer voordelen. Het neemt ook niet veel ruimte in er is namelijk geen machinekamer voor nodig. De afmetingen voor de zijn niet groot dus het is in veel huizen toe te passen. De bediening van de liften zijn ook makkelijk en hebben een standaardstroomvoorziening van 230 V. De technische specificaties zijn niet zo complex als bij een traditionele lift waarbij veel onderhoud noodzaak is. De huisliften zijn dus onderhoudsvriendelijk omdat ze ook ontworpen zijn voor in woningen. Daarbij komt dat ze zeer energiezuinig zijn.

 

Makkelijk geïnstalleerd

Wij nemen uw zorgen weg doordat we vanaf de aankoop uw zorgen weg nemen. Dit doen wij door u een betrouwbare servicedesk en uitgebreid landelijk netwerk van geschoolde service monteurs aan te bieden. Bij de installatie van een lift denkt iedereen gelijk aan een groot en moeilijk project. Bij de thuislift van ons hoeft u zich daar geen zorgen over te maken wij regelen het. Veel mensen denken ook dat alleen in een nieuwbouwwoning thuisliften geplaatst kunnen worden. Tegenwoordig is het bijna in elke woning mogelijk. De liften zijn zo ontwikkelde dat die eenvoudig in bestaande woningen geplaatst kunnen worden, zelfs in woningen waar geen rekening gehouden is met extra ruimte. Een plateaulift is ook makkelijk te plaatsen, kijk voor plateauliften bij Triwatrapliften.nl. Het plaatsen van de liften is daardoor ook flink afgenomen. U kunt dus prima een thuislift kopen en in uw woning blijven wonen wanneer u immobiel bent geworden.