Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Hoe de sidetable het best te gebruiken!

De sidetable heeft een smalle vorm waardoor je het gemakkelijk kwijt kan tegen de achterkant van je bank, als alternatief voor de kaptafel of in je hal. De naam sidetable betekent in het Nederlands letterlijk kanttafel. Dat betekent alleen niet dat de sidetable aan de kant moet staan. Het is niet alleen mooi maar ook praktisch je kan er mooie spullen op kwijt, fotolijstjes of tijdschriften, super handig dus! Het is ook een tijdloos tafeltje je hebt er altijd profijt van.

 

Praktisch & Mooi
Het mooiste is wanneer het ook echt mooi pas in de woonkamer, bijvoorbeeld als de sidetable even breed is als de bank. Wat ook handig is, is een sidetable op wieltjes bijvoorbeeld op je slaapkamer dan kan je die over je bed heen rollen voor een lekker ontbijtje op bed. Je kan de sidetable ook als werkplek gebruiken. Maak met je tafeltje een creatief hoekje waar je te werk kan gaan met je laptop. Je kan het er zelf zo inrichten dat jij er lekker kan werken.

 

Hout
De sidetable is vaak van hout omdat dat gewoon het mooiste is. Wat vooral populair is is een Japanse houten sidetable. Het heeft vaak een ingetogen vorm met ronde randen, het is mooi zacht afgewerkt wat het er schattig uit doet laten zien. Het past dan ook heel goed bij natuur- en basictinten.

 

Zelf maken
Je kan ook makkelijk zelf een sidetable maken. Er zijn genoeg zelf maak plannen te vinden om er een zelf te maken. Bijvoorbeeld voor de kale plekken in huis, in de keuken is het ook handig om je servies er op kwijt te kunnen of gewoon voor op de slaapkamer van je kinderen zodat ze er het speelgoed op kunnen leggen. Je kan een sidetable voor heel veel dingen gebruiken dat is zeker en overbodig is het nooit.