Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Woontrends van 2019

Ook zo nieuwsgierig naar de Woontrends van 2019? Dat is begrijpelijk! Iedereen wil dat zijn of haar huis uitblinkt ten opzichte van de buren. Wij zeten de vijf trends van 2019 op een rij.

Muurbekleding Artisan, Cantala en Insolence | Arte
Arte presenteerde in het najaar drie nieuwe muurbekledingcollecties. ‘Artisan’ staat voor muurbekleding die pure liefde voor het vak uitstraalt. De collectie is een ode aan hoogwaardig, artisanaal vakmanschap. Ze is gemaakt uit natuurlijke materialen, van mineralen en grassen tot tropische planten. ‘Cantala’ huldigt de pure schoonheid van natuurlijke materialen zoals sisal, raffia en papier. De authentieke, gracieuze look van deze producten staat centraal. De muurbekledingcollectie ‘Insolence’ gaat Back to the roaring twenties, waar de interieurs uitbundiger zijn dan ooit. 

Tinted Tiles collectie | HookedOnWalls
De nieuwe Tinted Tiles behangcollectie van HookedOnWalls draait om moderne prints met veel karakter. De collectie bestaat uit acht dessins, losjes geïnspireerd op tegelmotieven uit verschillende periodes en stromingen. Klassieke invloeden schemeren door in de prints en texturen van deze collectie, maar dan wel volledig in de lijn van HookedOnWalls: tijdloos, inspirerend en gedurfd. 

Gedessineerde stoffen | Korla
Korla presenteert frisse gedessineerde stoffen voor gordijnen en meubelbekleding. Felle kleuren, iconische motieven en sterke patronen worden gecombineerd om klanten het vermogen en de moed te geven de verschillende prints te mixen, matchen en ermee te spelen Korla creëert hedendaagse interpretaties van traditionele patronen en weefpatronen. Alle stoffen zijn ‘VAT Printed’ om de allerbeste kwaliteit en kleur te garanderen. 

Stoffencollectie Tetbury | Swaffer Fine Fabrics
De stoffencollectie Tetbury toont zes harmonieuze historische prints, welke afkomstig zijn uit het archief. Het zijn comfortabele klassiekers in uitnodigende kleuren, die een echte Engelse sfeer teweegbrengen. Dit past perfect bij een mooi TV-meubel met industriële look.

Een avontuurlijk interieur met Architectural Colours | Paint & Paper Library
Dat een interieur met neutrale kleuren avontuurlijk kan zijn, bewijst het gedistingeerde verf- en behangmerk Paint & Paper Library. Met een keuze uit 95 verrijkte tinten bevat het palet oogstrelende en rustgevende neutrale kleuren. Door verschillende sterktes van dezelfde pigmenten te gebruiken, worden subtiele kleurnuances gecreëerd. Door deze kleurgradaties met elkaar te combineren, is zowel een ervaren interieurprofessional als een ambitieuze amateur in staat een ​​avontuurlijk interieur met neutrale tinten te verwezenlijken.