Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Dé haardentrends van dit najaar

Tijdens de donkere, koude herfstdagen zitten we het liefste binnen. Pak een goed boek, schenk een wijntje in en steek de haard aan! 

 

 

 

Persoonlijk design van groot belang! 

Wist je dat er honderden verschillende soorten haarden bestaan? Design en persoonlijke stijl staan altijd centraal. Er is voor iedereen een passende haard. Of je nu kiest voor een strakke gashaard of een sierlijke houthaard: zoek altijd het exemplaar dat bij jouw unieke smaak past.

 

Smart home proof 

In moderne huishoudens zijn steeds meer apparaten met elkaar door technologie verbonden. Gashaarden passen perfect in zo'n smart home.

 

Je kunt de gesloten gashaarden namelijk via een app op je smartphone of tablet bedienen. Op die manier zet je de haard aan of uit en regel je de hoogte van de vlammen.

 

Haard als roomdivider

Een van de haardentrends in 2019 is de haard als roomdivider. Een haard kan op die manier twee ruimtes verdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haard tussen de keuken en de woonkamer? Met zo'n roomdivider heb je vanuit beide ruimtes optimaal zicht op het vlammenspel, waardoor de haard perfect past in het interieur. Daarmee wordt het zowel een sfeermaker als eyecatcher in je huis.

 

Minimalistisch ontwerp

Tegenwoordig zijn haarden steeds meer een integraal onderdeel van het interieur. Ze worden naadloos opgenomen in de ruimte, bijvoorbeeld in een boekenkast of tv-meubel. Het kader en andere metaaldelen zijn hierbij steeds minder zichtbaar en dit zorgt voor een minimalistische en pure uitstraling. Bovendien creëer je een eenheid en rust in huis.

 

Wil je nog meer info, neem dan eens een kijkje op https://kalfire.com