Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Maak je tuin winterklaar!

In de nasleep van een warm en rijk gekleurde herfsttuin, maken we ons op voor winterwonderland. Want zelfs in de koude dagen kan je tuin een bron van leven en sfeer zijn. Creëer je eigen wonderland met de vuurdoorn, Skimmia en kerstroos.

 

De vuurdoorn 

'Pop your color' het hele jaar door met de vuurdoorn. De naam zegt het al: vlammend rode, oranje en gele besjes knallen je tuin in, zelfs tijdens de meest grijze maanden, gaat de vuurdoorn bloeien. De plant geeft dan een zee van geurende kleurige bloemen. 

 

 

De skimmia

De skimmia heeft het hele jaar door groenen glanzende bladeren, perfect om je tuin tijdens de wintermaanden levendig te houden. Zet 'm in een robuuste pot of direct in de grond en laat de plant een worden met je tuin. De blaadjes van de skimmia verspreiden een citrusgeur wat zorgt voor een zonnig en optimistisch gevoel. De mannlijke versies met rode knoppen geven een echt wintergevoel.

 

 

 

De kerstroos

De kerstroos - de naam zegt het al - is de plant voor de winter. Als je hele tuin in winterslaap is, wordt de kerstroos wakker. Met deze plant maak je je wintertuin helemaal af. Deze plant komt in formaten klein genoeg om hem in een hangmand te doen. Ook kan hij in een stenen pot op de tuintafel.

 

 

Zie voor meer info:

https://www.mooiwatplantendoen.nl