Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Volop wooninspiratie nĂș in Woonmall Alexandrium

Er staat veel op het menu in Woonmall Alexandrium! In het gezelligste woonwinkelcentrum van Nederland serveren de 55 interieur- en keukenspecialisten hun nieuwste collecties uit. Laat je trakteren op heerlijke hapjes en drankjes en verrassen met diverse leuke acties. 

 

Tijdens de woonmaand vind je de laatste woontrends in de Woonmall. Naast de trends DESERT en TROPICAL zijn er nu nog twee trends voor je in petto. Kies wat er bij jou past tijdens Wonen à la Carte t/m 12 november. Kom sfeer proeven of schuif aan voor vrijblijvend advies. 

 

ARABIAN

De inspiratie voor de trend ARABIAN komt van ver; uitheemse culturen uit het Midden-Oosten verassen je met een mix van sierlijke meubelen van fluweel en rijke materialen zoals messing. Perzische tapijten en het eeuwenoude terrazzo zijn terug in het modern-klassieke interieur, maar op een geheel nieuwe manier. Denk aan een terrazzo print op behang of op een plaid.  

 

NORDIC
De trendkleur neo-mint is een frisse nieuwkomer in het Scandinavische interieur. Het is een natuurlijke tint die mooi combineert met licht houten meubelen en lichte naturellen. De organische en ronde vormen en het gebruik van stoffen en tapijt verzachten de totale sfeer. Pastellen en naturellen zijn een tijdloze mix voor een landelijke look in huis. 

 

Ga dus snel een bezoek brengen aan de Woonmall! Veel shopplezier!