Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Toe aan nieuwe wanddecoratie? Onze tip....

Geef je inrichting kleur met een textielposter van Fotocadeau.nl

 

Ieder huishouden heeft wel een schilderij of foto aan de muur hangen. Ze geven je inrichting leven, kleuren de muur en maken je huis persoonlijk… Speciaal voor de lezers van WonenDoeJeZo hebben we iets nieuws uitgetest: een textielposter via fotocadeau.nl

 

Je kunt ervoor kiezen om je bijzondere foto’s op een standaard canvasdoek te laten afdrukken, maar nog leuker is het om je foto af te laten drukken op textiel. De textielposters brengen je terug naar de tijd van de schoolprenten: bij aardrijkunde hingen de oude wereldkaarten, bij biologie schoolplaten met planten en dieren en bij Nederlands hing de schoolplaat met alle letters van het alfabet. Hoe leuk is het dan om precies zo’n poster te hebben met je eigen persoonlijke, mooie herinnering.

 

 

Het bestellen van de textielposter verliep snel, makkelijk en duidelijk. Je kunt uit maar liefst 30 verschillende formaten kiezen. Aan de boven- en onderkant kan je qua ophanging kiezen uit ronde of platte stokken. Je kan de poster dus helemaal aan je eigen wensen aanpassen! Zodra je een foto hebt geüpload krijg je een digitaal voorbeeld. Zo kun je goed zien wat je precies bestelt.

 

Nadat het bestellen van de textielposter kregen wij het pakket twee weken later netjes bezorgd. Dit was in de tijd van alle feestdagen, dus met een kleine vertraging was al rekening gehouden. Het pakket met de textielposter was goed verpakt, er kon niets kapot gaan.

 

De textielposter die je hier boven ziet is degene die wij besteld hebben. Het gekozen formaat (90 cm. breed en 60 cm. hoog) hadden we vooraf in ons hoofd wat groter voorgesteld, maar de poster toont nog steeds prominent aan de muur.

 

De kwaliteit van de foto is echt uitstekend. De foto is erg mooi afgedrukt, de kleuren komen er goed en duidelijk op uit. Wij zijn erg blij met deze textielposter en tevreden met het eindresultaat.

 

Wist je dat je een textielposter al kunt bestellen vanaf slechts €35,95. Neem dus snel een kijkje op fotocadeau.nl! Veel plezier!