Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Goedkoop je huis versieren met Kerst, het kan....

December is over het algemeen een dure maand met het eten, cadeautjes en als je super dol bent op nieuwe kerstversiering heb je dat er ook nog bij. Maar dat kan ook anders! Kerstversiering kan je zo duur maken als je zelf wilt en met deze bespaartips wordt het versieren ook nog een stuk leuker.

 

Wees creatief

Het is misschien de meeste voor de hand liggende, maar wel de beste tip: maak je eigen kerstversiering! Zelf kun je heel veel maken en creëren. Neem bijvoorbeeld hier een kijkje op Pinterest waar super veel DIY staan voor inspiratie. Je hebt er niet alleen plezier van wanneer het je huis gezellig en knus maakt, maar ook op het moment dat je het gaat maken.

 

Neem een bezoek aan de kringloopwinkel

Wanneer je tijdens de kerst een kringloopwinkel in jouw buurt bezoekt, kun je tegen erg leuke kerstversieringen aanlopen. Als je dol bent op de oude stijl en bijzondere kerstversiering is dit zeker een aanrader. Je vindt de bijzonderste kerstversiering voor een voordelige prijs. 

 

Haal decoratie uit het bos

Een heerlijk middagje in het bos en mooie kerstversiering helemaal gratis. Twee vliegen in één klap. Zoek een prachtige dennenboom en neem daar wat takken van mee, zoek wat dennenappels en doe ze thuis in een mooie vaas, hang ze op of wees er op een andere manier heel creatief mee.

 

Je huis is op een goedkope manier klaar voor de feestdagen, vol met de mooiste kerstdecoratie om heerlijk van te genieten!