Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

3x Inspiratie: doe-het-zelf!

| Bron: Pinterest

Doe het zelf inspiratie 

Pinterest staat vol met 'Doe het zelf' plaatjes waarmee je je huis kan opvrolijken. Dit is super inspirerend en handig. WonenDoeJeZo heeft voor jou een paar leuke 'Doe het zelf' plaatjes opgezocht en samengevoegd. Na het lezen van dit bericht kan je direct beginnen!

 

Krijtverf

Met krijtverf kan je zo creatief zijn als je zelf wilt. Je kunt het zo gek niet bedenken. Je verft het op vazen, bloempotjes en op een bord wat je vervolgens als kaasplankje kan gebruiken. Het is niet alleen simpel, het ziet er ook nog eens leuk uit.

 

Houten kistjes

Zo goedkoop en toch zo handig. Je kunt ze binnen gebruiken, maar ook buiten. Je kunt ze aan de muur hangen of op elkaar stapelen en je kunt er van alles in stoppen: van planten tot boeken. Doe er wielen onder of pootjes. Laat je eigen creativiteit zijn gang gaan en kijk wat er voor leuks uit kan komen.

 

Touw

Touw is niet alleen handig, het kan je interieur ook erg gezellig maken. Je kunt het oprollen tot een kleed en een super leuke mand maken voor bijvoorbeeld op het toilet. En heb jij ook altijd een hekel aan het snoer van je lamp? Touw is een leuke manier om het snoer niet meer zo verschrikkelijk te laten lijken. Ook kan je een autoband recyclen met touw. Super leuk!