Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Moderne nieuwkomer in de keuken

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn: 2 keer kloppen en zien wat er in de koelkast ligt. Na het kloppen op de glazen deur van de nieuwe Instaview Door-in-Door koelkast zie je meteen wat er in huis is, zonder de deur te hoeven openen. 

 

Naast deze nieuwe technologie is de koelkast voorzien van Door-in-Door, waarmee je eenvoudig en snel bij je favoriete producten kunt. De koelkast is ruim en biedt alle voordelen van een Amerikaanse koelkast, maar is tegelijkertijd verfijnd en heeft een hypermodern design. De vele slimme extra’s en gebruiksgemakken zorgen ervoor dat eten langer vers blijft en je energie bespaart.

 

Knock, knock. What’s there?

 

Waar we de meeste luxe koelkasten kennen van hun grote deuren met ijsdispensers, valt deze nieuwste aanwinst van LG direct op door de moderne glazen deur. Wanneer je twee keer op de glazen deur klopt, wordt de koelkast dankzij de Instaview technologie binnen enkele seconden van binnenuit verlicht en het glas doorzichtig. Zo zie je snel en gemakkelijk wat er in de koelkast ligt. Ideaal voor bijvoorbeeld een feestje of een hongerige baby op je arm en een echte eye-catcher. Naast het gemak van de knock-on feature, verspil je ook minder koude lucht wanneer je de koelkast minder vaak hoeft te openen om te kijken wat er in huis is.