Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

De vele voordelen van een Quooker kraan!

DE VOORDELEN VAN QUOOKER

 

Ontdek hier de voordelen....

 

Met een kokendwaterkraan van Quooker heb je altijd kokend (100º C!) water bij de hand. En dat is bijzonder handig. Een kopje thee zetten, pasta koken, een ovenschaal schoonmaken: het is zó gepiept. Daarbij biedt een Quooker unieke voordelen:

 

Direct 100°C kokend water: het water dat uit een Quooker komt, heeft een temperatuur van 100º C. Het kookt en is dus direct bruikbaar.

 

Zuiver water: Elke Quooker is uitgerust met een actief koolfilter, die je verzekert van het schoonste drinkwater.

 

Lage kosten: de aanschaf van een Quooker is een duurzame investering. Je bespaart energie, dus geld, en ook de servicekosten zijn laag. Het koolfilter hoeft maar eens in de vijf jaar vervangen te worden en kost slechts € 30,00.

 

Veiligheid: elke Quooker heeft een goed getest beveiligingssysteem. De kokendwaterstraal is niet massief. Hij bestaat uit vele, kleine spettertjes. Daardoor kan de Quooker, zelfs als je je hand eronder houdt, geen ernstige brandwonden veroorzaken.

 

Energie besparen: de Quooker is de enige kokendwaterkraan met energielabel A. In sluimerstand (dus als je niet tapt), verbruikt hij hetzelfde als je televisie die op stand by staat. Wie meerdere keren per dag kokend water nodig heeft, verbruikt met een Quooker niet meer energie dan met een waterkoker. Met een Quooker COMBI-reservoir (die naast kokend ook warm water levert) bespáár je zelfs energie.

 

Je houdt ruimte over: zowel óp je aanrecht, als eronder. Want het reservoir van de Quooker is rond en uiterst compact. 

 

Ontdek welke Quooker bij jou past op www.quooker.nl