Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Wooninspiratie

Dit is het moment: breng je tuin op orde!

Tips die je helpen bij het inrichten van je tuin!

 

De zomer staat om de hoek en het warme weer begint weer te komen. Hoe zorg je ervoor dat je tuin klaar is voor de zomer? Hier enkele praktische tuintips! 

 

Zorg voor een mooie uitstraling

Een mooie lounge set, kleurvolle bloemen, schilderijen en iets voor de vogels. Door al deze dingen in je tuin te hebben creëer je een persoonlijke en leuke sfeer. Door bijvoorbeeld te spelen met de kleuren van je bloemen kan je ook een hele mooie kleurvolle tuin krijgen. Door gebruik te maken van schilderijen zorg je voor een persoonlijke smaak. Wat is de zomer zonder het getjilp van vogels, om deze reden is het zeker een aanrader om wat voor vogels in je tuin te zetten, hier kan je denken aan: vetbollen, een vogelhuisje etc.

 

 

 

Relaxen in je tuin

Wat is een beter gevoel dan heerlijk op je loungebank te liggen in de volle zon, met een ijskoud drankje?  Zorg ervoor dat je dit daadwerkelijk kan doen in je tuin. Dit maakt je tuin een stuk aangenamer, niet alleen voor jezelf maar ook voor eventuele gasten. Maak een heuse “relaxhoek”, met allemaal stoelen/loungebanken, kussens ect. Door dit te doen creëer je een aangename sfeer.

 

Rustige uitstraling

Een rustige uitstraling in je tuin is erg belangrijk, omdat je dan veel gemakkelijker kan relaxen in je tuin. Als er overal spullen liggen die daar niet horen, bijvoorbeeld een tuinslang op de grond, oude plantenpotten etc., dan kan je jezelf veel minder ontspannen.

 

 

 

Dit zijn toch wel de drie belangrijkste punten waar je aan moet denken als jij je tuin zomer klaar wil maken. Hopelijk helpt dit je met het klaar maken van jouw zomer tuin.

 

Veel zon plezier in je tuin!