Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Woonagenda

IJsvrij Park Festival 2018 programma bekend!

De 2e editie van IJsvrij Park Festival kent dit jaar een uitgebreid week- én weekendprogramma. Bezoekers kunnen naast het gebruikelijke rondje schaatsen met vrienden, familie en collega's terecht voor tal van activiteiten en optredens in en om het IJsvrij-Café in Het Park onder de Euromast. IJsvrij is een romantisch en intiem festival vol lichtjes en vuurkorven en wordt deze winter weer dé ontmoetingsplek. 


Programma

Het verwarmde IJsvrij-Café biedt vrijwel dagelijks voor jong en oud activiteiten. De maandag staat in het teken van samen komen, elkaar ontmoeten. Samen een bakkie doen, breien met vrienden of spelletjes doen. Dinsdag en donderdag zijn de dagen voor fanatiekelingen.

 

 

Met elkaar de strijd aan gaan, niet alleen op de baan, maar ook tijdens Oud-Hollandse spellen en klaverjastoernooien. Woensdag is voor de creatievelingen, knus knutselen voor Sinterklaas of Kerst of gewoon zomaar. Op vrijdagavond 7 en 28 december is er dansen op de schaatsbaan tijdens de 'Silent Disco'.

 

De zaterdag en zondag worden muzikaal geprogrammeerd. Zo maakt op 1 december Trio Raak er een feestje van met recente hits. Andere te verwachten namen zijn o.a. Groovy Gents, Bronco Brothers, Goeie Gasten en Trio Lulu Swing. Kortom muziek, schaatsen, eten, drinken en winterspelen. 

 

 

Openingstijden en prijzen

Het IJsvrij Park Festival is 7 dagen in de week geopend, van vrijdag 30 november t/m zondag 6 januari 2019. 


Doordeweeks van 12:00 – 19:00 uur.
Weekenden en Kerstvakantie van 10:00 – 19:00 uur.

Het terrein is voor iedereen toegankelijk. Kinderen t/m 12 jaar schaatsen al voor €3,50 en vanaf 13 jaar betaal je €5,00. Schaatshuur kost slechts €2,50.

 

Veel winterplezier gewenst! 

 

Voor meer info ga je naar https://ijsvrij.nl