Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Woonagenda

Bezoek Wonen&Co, de beurs!

| Bron: wonenenco.nl

Wonen&Co grijpt deze 13e editie aan om groots uit te pakken. Wonen&Co de beurs groeit dit jaar verder door naar een woonfestival. Met de nieuwste woontrends en maar liefst 250 namen uit de woonwereld, maar óók met gekke snacks: verrassingen en anders leuks. Je wilt immers, terwijl je door MartiniPlaza wandelt, wel vermaakt worden. 5 redenen waarom jij er ook bij moet zijn!

 

[1] Gek op wonen

Een open deur, maar tóch. Tijdens de 13e Wonen&Co ontdek je wat de woontrends zijn en krijg je meteen tips hoe je ze moet toepassen. Ga je voor bohemien, industrieel, luxe met goud en fluweel of ben je een liefhebber van modern? Bepaal jouw woonstijl onder meer in de Spring Stijlstudio van Boer Staphorst, de stijlkamers van Roadz en onze eigen Wonen&Co Expo, die dit jaar ingericht wordt door KARWEI.

 

[2] In een paar uurtjes de Noord-Nederlandse woonwereld zien?

Ruim 11.000 vierkante meter. Dat is de oppervlakte van Wonen&Co de beurs dit jaar. Dat is natuurlijk hartstikke groot, je bent een paar uurtjes onderweg, maar tóch is het lekker compact. Waar anders switch je immers eenvoudig van modern naar klassiek, van een foodplein naar de bouwwereld en ontmoet je 250 woongezichten onder één dak?

Ben je nog op zoek naar een goede reden om naar de woonbeurs te gaan? We hebben tien redenen op een rijtje gezet waarom Wonen&Co de beurs dit jaar leuker is dan ooit.

[3] Spot ze in het echt

Je volgt ze online, ‘wandelt’ door de huiskamer tijdens een binnenkijkreportage of staat er op zaterdagochtend mee op: de gezichten van Wonen&Co. In de bijlage, op de website of via onze socials. Tijdens de woonbeurs krijg je de kans om ze in het echt te ontmoeten. Volg een gratis trendpresentatie van één van de stylisten, ontvang advies óf kom buurten in onze eigen Wonen&Co Studio in Trailer Park.

 

[4] Vesta’s Grand Theatre

Je houdt d’r van om naar het theater te gaan én bent tegelijkertijd een echte woonliefhebber. Het komt niet vaak voor dat deze liefdes samenkomen. Misschien heeft Wonen&Co zelfs wel de primeur te pakken met Vesta’s Grand Theatre. In het theater ontdek je in vier stijlkamers de nieuwste woontrends, verpakt als woonvoorstellingen.

[5] Op de cover

Altijd al op de cover van een woonblad willen staan? Grijp je kans in de customized photbooth van Wonen&Co! De redactie geeft speciaal voor de woonbeurs voor even de regie uit handen en geeft de kans om je eigen voorpagina maken. Schiet in de photobooth een leuke herinnering aan de beurs, maak hiermee kans op toffe prijzen en wie weet spotten we jou binnenkort op de cover!

 

Praktische info vind je nog hier:

Locatie: MartiniPlaza, Groningen
Regulier ticket: € 12,- p.p. (kinderen tot 12 jaar gratis)
Vrijdag Vriendinnenkorting: €17,50 (alleen geldig op basis van de voorwaarden, check ze hier)

 

Openingstijden

Vvrijdag 16 maart tot 22.00 uur
Zaterdag 17 + zondag 18 maart: 10.00 – 18.00 uur

Parkeren
Bezoekers kunnen gratis op de Drafbaan parkeren. Navigeer hiervoor naar de Concourslaan in Groningen. Tegen betaling is het mogelijk om in de parking tegenover MartiniPlaza te parkeren.