Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Woonagenda

Win kaarten voor de Beurs Eigen Huis

 

Ga je een huis bouwen of liggen er verbouwplannen? Er komt veel bij kijken er zijn veel keuzes te maken.
Van 17 t/m 19 oktober kan je in de Jaarbeurs Utrecht  terecht om zich te laten inspireren en adviseren door het diverse aanbod van specialisten.
Van de financiering tot het inschakelen van een architect en aannemer, adviezen op het gebied van vloeren, trappen, isolatie, verwarming, ramen, deuren, badkamers, keukens, haarden, serres en tuinen. De nationale Beurs Eigen Huis biedt een totaalconcept om je droomhuis te realiseren! 

 

De Beurs Eigen Huis jubileert    
De beurs heeft door de jaren heen een flinke groei doorgemaakt en viert dit najaar alweer zijn 10e editie.
Een reden om flink uit te pakken! Zo is de Beurs Eigen Huis dit najaar 50% groter opgezet dan de vorige Najaarseditie en biedt het tevens plaats aan een zeer omvangrijk tuinpaviljoen. Speciaal ingerichte paviljoenen geven de bezoeker snel en gemakkelijk een totaaloverzicht binnen een specifieke branche. Denk hierbij aan een architectenpaviljoen, keukenpaviljoen of langer thuis paviljoen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. 

 

Droomhuispaviljoen    
Het Droomhuis Paviljoen was tijdens de Voorjaarseditie een groot succes en daarom heeft het nu een vaste plek veroverd op de beurs. Het paviljoen wordt bemand door bedrijven die actief zijn binnen de interieurbranche; interieuradviseurs en aanbieders van meubilair, behang,  raambekleding, domotica etc. De consument met bouw- of verbouwplannen die nu al inspiratie op wil doen voor zijn of haar droomhuis kan terecht op de website www.realiseerjedroomhuis.nl.  Op het onlineplatform van de beurs kan je nu een eigen moodboard maken op een persoonlijke inspiratie pagina! 

 

 

Praktische informatie
De Beurs Eigen Huis vindt plaats van 17 t/m 19 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. De beurs is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs bedraagt € 15,00 p.p. koop uw kaarten in de voorverkoop tegen een gereduceerd tarief van € 11,50 p.p. Kinderen t/m 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig. De kinderopvang is voor kinderen van 3 t/m 12 jaar.

 

Winactie

Wil je twee toegangskaarten winnen voor de Beurs Eigen Huis? Like dan onze Facebook post of retweet ons op Twitter.