Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Woonagenda

2 t/m 26 juli: 120 m² kleurbeleving in hartje Amsterdam

Het Flexa Creations House of Colours zal volledig gehuld zijn in de nieuwste Flexa Creations-thema’s. Het huis is goed voor 120 m² kleurbeleving in hartje Amsterdam, pal tegenover het Museumplein en om de hoek bij de PC Hoofdstraat. In het House of Colours kan je terecht voor onder andere een spectaculaire Colour Reading. In de Colour Reading room komt een persoonlijk kleurpalet van de bezoeker digitaal tot leven. Dit kleurpalet met bijbehorende kamerindeling komt tot stand door antwoord te geven op een paar eenvoudige vragen en een eventuele koppeling naar je Facebookprofiel. 

 

Daarnaast zijn in het House of Colours workshops en trendlezingen rondom het thema kleur en verf en er is een speciale kleuradvieshoek met een Flexa kleuradviseur die gratis inspiratie en tips geeft. Alles met als doel om te inspireren en bezoekers er bewust van te maken dat ook zij hun persoonlijke statement door kunnen vertalen op de muren thuis. Want gebruik van verf en kleur vertelt meer over je persoonlijkheid en stijl dan je denkt.


Op de benedenverdieping bevindt zich nog een hippe koffiebar te midden van de verschillende Creations-thema’s die er opgesteld staan. De verschillende activiteiten en openingsdagen en -tijden zijn terug te vinden op de site van Flexa.

 

http://www.flexa.nl/