Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Winactie

Win 2 gratis toegangskaarten voor Lentiade!

Bezoek jij de Lentiade op onze kosten?

 

Lijkt het je wat om t gaan shoppen op Nederlands grootste voorjaarsfair bij 150 lifestyle deelnemers? Lekker genieten bij kleurrijke foodtrucks én gelijk ook het Nederlands Kampioenschap Highland Games beleven? Dat kan tijdens de voorjaarsfair Lentiade op zaterdag 14 & zondag 15 april op de Pettelaarse Schans in Den Bosch!

WonenDoeJeZo geeft je 2 GRATIS toegangskaarten! Wil jij hier kans op maken? E-mail ons direct op info@wonendoejezo.com onder vermelding van 'Lentiade'. Vrijdag 6 april maken we de winaars bekend!

 

Leve de Lente

Geniet van de lente tijdens Nederlands grootste voorjaarsfair in Den Bosch: het stervormig, vestingeiland is een waar verborgen paradijs aan de rand van één van de beste shoppingsteden van Nederland, direct gelegen aan de A2.


In de ontluikende natuur is het heerlijk struinen en shoppen bij deelnemers met van alles op het gebied van country lifestyle, fair trade, gadgets, fashion, design, brocante, mode-, woon- en tuinaccessoires. Even bijkomen met wat lekkers? Ook daaraan is gedacht, want de Lentiade is ook het culinaire feest van de Lente. U bestelt hier ambachtelijk gemaakt streetfood uit alle windstreken bij een brede selectie kleurrijke foodtrucks.

 

Lentiade... ook voor kinderen

De Lentiade is bij uitstek een evenement voor het hele gezin. Er zijn tal van kinderactiviteiten, zoals de kinder Highland Games, de beestenbus van Ouwehands Dierenpark, broodjes bakken, knutselen en schminken. Daarnaast toveren kinderen reuze zeepbellen en wordt er vier keer per dag een indrukkwekkende roofvogel demonstratie gegeven.

 

Veel plezier gewenst. Wil je al een voorproefje: ga dan naar lentiade.nl