Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Winactie

Win: 2 gratis toegangskaarten voor Sfeerbeurs LaTable

9 t/m 12 november kan je weer genieten van de Sfeerbeurs LaTable, het lifestyle-event in de aanloop naar ‘the Festive Season’. Bezoek de sfeervolle beurs in de prachtige ambiance van de Grote Kerk in Naarden en geniet van de facetten van luxueus eigentijds leven.

 

LaTable staat voor zien, beleven, proeven en ontdekken van Home & living, Fashion & Beauty, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel, Jewelry Watches tot Food & Wines.

 

Dit jaar heeft LaTable meerdere nieuwe “Wondere Werelden” gecreëerd. In twee aparte vleugels van de Grote Kerk is er een wondere wereld voor mannen en in de andere vleugel voor vrouwen. De wondere WoonWereld met het ultieme luxe interieur is een inspirerend nieuw, open gedeelte midden in de Grote Kerk. De wondere BuitenWereld maakt LaTable helemaal compleet. 

 

Kijk voor meer informatie op www.latable.nl

 

 

Winactie

 

Krijg jij er ook al zin in om een bezoek te brengen aan de Sfeerbeurs LaTable? Bij WonenDoeJeZo maak jij kans op 2 gratis kaarten voor de sfeervolle beurs! 

 

Stuur een mail, met de reden waarom jij graag naar de beurs wilt, naar marketing@wonendoejezo.com met als onderwerp 'Sfeerbeurs LaTable'. 

 

 

 

De winnaars worden op 3 november 2017 bekendgemaakt en ontvangen vanzelf bericht.