Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Tips

3x inspiratie voor je tuin in 2019

We zijn inmiddels al even in 2019 en de zomer komt eraan dus gaan de tuinmeubelen binnenkort weer naar buiten. Als je nu vroeg bent zijn de tuinmeubelen nog in de aanbieding dus wees alert!

Neem binnen mee naar buiten

Tegenwoordig wordt de tuin steeds vaker gezien als verlengstuk van het interieur in huis. Het is dan ook handig om vooral goed te kijken naar de kleuren zodat die mooi van binnen naar buiten overlopen. Het meubilair is daarin ook een belangrijk onderdeel. Als je huiskamer openslaande deuren heeft naar de tuin is het nog mooier. Je kunt dan nog makkelijker door combineren. Zo krijg je het gevoel buiten dat je ook een beetje binnen bent en dat is ideaal omdat we tegenwoordig veel mooie dagen hebben om buiten te zitten.

 

Dining loungesets

Een trend die er hoe dan ook gaat komen deze zomer zijn de lounge dining sets. Culinaire series zorgen er voor dat we thuis ook luxer willen dineren. De lounge set zorgt voor comfort en de barbecue krijgt een hele andere uitstraling. Om helemaal de vakantie in eigen tuin sfeer te creëren ontsteek je na het diner wat brandende fakkels en pak je een biertje erbij. Het is ook handig als je niet kunt kiezen tussen een loungeset of tuinset. Zo kun je ook nog eten, lekker relaxend of spelletjes spelen.

 

Design

Design gaat volgend jaar een nog grotere rol spelen in de tuinmeubelwereld. Om een onderscheidende tuin te hebben moet je bijzonder meubilair hebben en dat is wat de mensen willen. Er zijn nog steeds houten en gevlochten stoelen maar deze hebben net een ander ontwerp wat ze zo bijzonder maakt. Combineer je ook nog verschillende meubelen die bij elkaar passen maar tegelijkertijd voor een uniek concept zorgen, dan ben je de echte ‘tuinarchitect’. Zet een moderne tafel tussen wat traditionele stoelen of combineer kunststof met hout. In ieder geval genoeg inspiratie om een mooie hippe loungeset voor in de tuin aan te schaffen.