Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Tips

Beleef een kleurrijk Pinksteren in de Woonmall

| Bron: http://woonmallalexandrium.nl/

Vanzelfsprekend zijn de 55 winkels in Woonmall Alexandrium aanstaande maandag, 2e Pinksterdag, geopend. U bent tussen 12.00 - 17.00 uur van harte welkom. En er is van alles te doen!

 

Beproef je geluk in de loterij, geniet van live muziek en diverse lekkernijen. Kids kunnen meekleuren aan de grote kleurwand in het Atrium en zelf een schilderijtje maken voor Villa Pardoes. Per gemaakt schilderijtje doneert de Woonmall ook nog eens €10,- aan Villa Pardoes.

 

De nieuwste trends uit Milaan nú in Woonmall Alexandrium

Dit artikel willen we ook aangrijpen om u te informeren over welke trends Monique van der Reijden spotte tijdens de Design week 2018 in Milaan. Deze zijn namelijk ook nog tot en met 24 juni te bewonderen in het Atrium. Hieronder volgen er 3....

 

TREND 1: RETRO ’70-‘80
In de jaren zeventig en tachtig schilderde iedereen zijn muren in prachtige kleuren zoals oranje, turquoise en paars. Anno 2018 komen deze jaren zeventig kleuren weer terug in stijl en zijn er hippe behangcollecties waarmee je snel en gemakkelijk een retro interieur van nú maakt.

Durf te gaan voor veel kleur, dus ook in de meubelen en accessoires. De sfeer is vrolijk, jong en dynamisch, je moet het alleen durven! Mix hierbij rechte met ronde en organische vormen, want dat is ook helemaal retro chic. Vergeet niet een opvallende lamp in het interieur te plaatsen in de vorm van een zuil of boog, want ook dat is een trendsignalement!

 

 

TREND 2: STREEPJE MEER
Wat je allemaal niet met strepen en ribbels kunt doen om de sfeer in huis een trendy draai te geven. Van zwart-witte strepen in de vorm van een kleed tot een zelfgemaakt streeppatroon geschilderd op de wand, je kunt je eigen persoonlijke ideeën vertalen naar je interieur, zolang het maar een streep dessin is! TREND 3: BLOEMENRIJK
Bloemen passen in elke woonstijl en dat maakt het nou zo leuk om er eindeloos mee te decoreren. Een verse bos bloemen in een mooie vaas is een must have in het interieur deze zomer maar ook het ouderwetse bloemetjesbehang maakt een comeback. Kies ervoor om slechts één wand te behangen en de andere muren te schilderen waarbij je een kleur kiest. Fel of juist naturel, een kleur die ook in het behang verwerkt is. Zo is het hele interieur mooi op elkaar afgestemd en verrijk je de sfeer. Combineer het bloemenbehang met stoere leren meubelen voor een landelijk effect of maak het modischer door nog meer ‘roze’ toe te voegen. 

 

Wilt u meer weten en inspiratie op doen? Kom gezellig langs, alle winkeliers heten u van harte welkom!

 

Benieuwd hoe lang het rijden is vanaf uw huis naar ons toe? Klik hier.

 

Meer informatie over onze Woonmall treft u natuurlijk op onze site. Schrijf u gelijk in op onze Nieuwsbrief en wordt als 1e op de hoogte gehouden van nieuwe acties!