Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Tips

Creatieve opbergtips, je vindt ze hier!

Je hebt gisteren opgeruimd en vandaag is het alweer een rommeltje, hoe herkenbaar is dat? Wat je ook probeert, het blijft een chaos. Maar er zijn zeker wel oplossingen om de rommel weg te houden. Met de handige en creatieve opbergtips van WonenDoeJeZo is je huis nooit meer een chaos. 

 

Praktische combinatie

 

Je kunt functionele meubelstukken ook gebruiken als opbergruimte. De meubels heb je toch wel nodig en die nemen al ruimte in beslag, dan kan je er maar beter goed gebruik van maken. De mogelijkheden zijn eindeloos: maak een bank met opbergruimte bij de eettafel, plaats lades onder je bed en neem een design kast, die er mooi van buiten uitziet en perfect is voor heel veel rommel. Ook trappen en de ruimte eronder zorgen ervoor dat je ongezien heel wat kan opbergen. Je kan het zo gek niet bedenken, overal zit een mogelijkheid om spullen op te bergen!

 

 

 

Opbergdozen 

 

Opbergdozen en -manden zijn niet alleen handig, maar maken ook je interieur mooier. Er zijn eindeloos veel verschillende opbergdozen. Noem de kleur, de vorm of de maat maar op en het bestaat. Je kan ze plaatsen in open kasten, onder een televisiemeubel, een bureau of zet er een paar op elkaar op de grond. Er zijn nog genoeg plekken om ze neer te zetten, maar let er wel op dat de dozen bij elkaar passen. Maak het niet te druk, anders komt het nog over alsof er niet opgeruimd is. 

 

 

 

Geheime opbergplekjes 

 

Ook heb je de ‘geheimen opbergplekjes’ nog, dat wil zeggen dit zijn plekjes waarvan je niet verwacht dat er een opbergruimte is. Handig om hier je waardevolle spullen te stoppen zoals sieraden, sleutels, paspoort en geld. 

 

 

 

De afbeeldingen hebben wij van Pinterest gehaald. Wil jij meer inspiratie op doen? Pinterest staat vol met inspiratie!