Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Tips

5 Tips: Kiezen voor nieuwbouw

| Bron: Niki

Of je nu op zoek bent naar een grotere woning vanwege gezinsuitbreiding, een luxe appartement of juist een woning om kleiner te wonen op je oude dag... Wij geven je tips waarom je voor jouw nieuwe droomwoning voor nieuwbouw kiest.

 

  1. Gemak. Aan een nieuwbouwhuis heb je de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte materialen.

  2. Op maat. De vele mogelijkheden om er zonder ingewikkelde verbouwingen je eigen huis van te maken. Bijv. binnenmuren laten verplaatsen om zelf te bepalen hoe groot de kamers worden.

  3. Duurzaam. Een nieuwbouw huis is over het algemeen en op de lange termijn een bijzonder waardevaste investering. Bij stijgende energielasten zal je energiezuinige huis relatief nog meer in waarde stijgen.

  4. Comfortabel. De uitstekende isolatie, zowel tegen kou en hitte als tegen geluid. Moderne technieken maken het binnenklimaat nog prettiger en gezonder.

  5. Veilig. Nieuwbouwwoningen zijn gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. Vaak hebben deze woningen zelfs het Politie-keurmerk Veilig Wonen, met bijvoorbeeld inbraakwerend hang- en sluitwerk.