Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Privacy- & Cookiebeleid

Hieronder lees je hoe wij als WonenDoeJeZo zijnde (onderdeel van Bal Creations B.V.) omgaan met jouw privacy en dus je persoonsgegevens op het moment dat je deze site bezoekt. Tevens lees je meer over ons gebruik van cookies: welke passen we toe en waarom. 

 

PRIVACY

 

Wij zijn er van bewust dat je vertrouwen stelt in ons op het moment dat je deze site bezoekt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen en er vertrouwelijk mee om te gaan. We laten je hieronder precies weten welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt, waarom we dit doen en hoe we hiermee jouw zogenaamde gebruikservaring verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van de site wonendoejezo.com. Je dient je ervan bewust te zijn dat ons bedrijf WonenDoeJeZo (onderdeel van Bal Creations B.V.) niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy- en cookiebeleid te accepteren.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten (bijvoorbeeld winacties) vragen we je alleen om die persoonsgegevens te verstrekken zoals naam, adres en e-mailadres om de dienst uit te kunnen voeren, bijvoorbeeld het per post toezenden van gewonnen toegangskaarten. Je gegevens worden dan opgeslagen op eigen beveiligde servers van WonenDoeJeZo of die van een derde partij (dit wordt uiteraard van tevoren gemeld). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken of delen met anderen.

 

Communicatie

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van WonenDoeJeZo of die van een derde partij (dit wordt uiteraard van tevoren gemeld). Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken of delen met anderen.

 

Beveiliging en bewaartermijn 
WonenDoeJeZo zorgt ervoor dat jouw gegevens adequaat worden beveiligd zodat je gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerd gebruik, ongeautoriseerde toegang, wijziging en onrechtmatige vernietiging. Je gegevens worden bewaard zo lang als noodzakelijk voor de hierboven aangegeven doeleinden of voor zover dit noodzakelijk is voor de naleving van wettelijke verplichtingen en voor het oplossen van eventuele geschillen.

 

Inzage, correctie en verwijdering 
Je verzoek tot inzage, correctie of verwijdering van je gegevens kan je heel eenvoudig aan ons vragen door ons een e-mail te zenden met hierin je naam en adres. Wij reageren binnen uiterlijk vier weken op je verzoek. In geval van een verzoek tot verwijdering verwijderen we de betreffende persoonsgegevens natuurlijk zo spoedig mogelijk, tenzij en voor zover de wet verplicht is om de betreffende persoonsgegevens te bewaren of er (andere) dringende redenen zijn die zich tegen verwijdering verzetten. Hierover nemen we dan contact met je op.

 

Vragen? 
WonenDoeJeZo neemt zoals gezegd je privacy serieus. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht je je willen beklagen, ga dan naar Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

COOKIE BELEID

Allereerst, wat is een cookie ook alweer?

Een cookie is een klein tekstbestand dat door jouw browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Chrome of Safari) op jouw apparaat wordt opgeslagen. Ze stellen websites zoals de onze in staat om gebruikersinformatie zoals voorkeuren en instellingen op te slaan. In principe stellen cookies websites in staat om gebruikers en hun voorkeursinstellingen voor die bepaalde website te onthouden, zodat de website dienovereenkomstig kan reageren en zodat meer inzicht kan worden verkregen in de regelmatige bezoekers van de website.

 

Hoe gebruikt WonenDoeJeZo cookies?

De informatie die de cookies leveren, kan ons helpen om het profiel van onze bezoekers te analyseren en geeft ons de kans jou een betere gebruikerservaring te bieden. Bepaalde delen van deze gebruiken cookies om specifieke redenen (bijvoorbeeld voor de juiste werking van een functie voor de weergave van afbeeldingen op jouw apparaat).

 

Cookies voor sitevoorkeuren

Cookies voor sitevoorkeuren zijn functionele cookies die voorkeuren onthouden die de gebruiker voor bepaalde functies op deze website heeft ingesteld. Dat houdt in dat je ze niet bij elk bezoek opnieuw hoeft in te stellen, bijvoorbeeld een formulier dat je eerder ingevuld hebt.

 

Anonieme analytische cookies

Anonieme cookies die gebruikers in staat stellen deze website te bekijken en de functies op de websites te gebruiken, zoals formulieren. Daarnaast worden er anonieme cookies gebruikt om inzicht te krijgen in het gebruik en de prestatie van de website. Dit zijn zogenaamde analytics cookies.

Welke partij plaatst het cookie?

Namen van het cookie

Omschrijving

Hoe lang blijft het cookie bewaard?

WonenDoeJeZo

ASP.NET_SessionID

Sessiecookie om jouw browser te herkennen, de juiste resolutie te bieden, terug te kunnen in jouw browser, bewaren zoekwoorden.

Verwijderd aan einde sessie

Google Analytics

__utma, __utmb, __utmc, __utmv, __utmz, __utmx, __utmxx

Er worden (sessie) cookies geplaatst om een beter inzicht te krijgen in het gedrag van de bezoeker aan deze website. Hiermee wordt vervolgens de gebruikerservaring op deze website en op andere door deze website gebruikte kanalen verbeterd.

Maximaal 26 maanden

Google Maps

NID, PREF, SNID

Met behulp van Google Maps wordt op de contactpagina gedetailleerde informatie over de locatie van de organisatie getoond.

Maximaal 2 jaar

 

Cookies van derden

Het kan zijn dat er tijdens jouw bezoek aan onze website een aantal cookies actief zijn die niets met WonenDoeJeZo of zijn leveranciers te maken hebben. Als je een pagina bezoekt met ingebedde inhoud van Yumpu, YouTube of Flickr, dan kan het zijn dat je cookies van deze websites aangeboden krijgt. WonenDoeJeZo heeft geen controle over deze cookies. Voor meer informatie over deze cookies dien je de relevante websites van deze derden te controleren.

 

Cookies verwijderen

WonenDoeJeZo gebruikt nooit cookies om informatie over je te verzamelen waarmee je persoonlijk herkenbaar bent. Als je de cookies die door onze site of eventuele andere websites zijn ingesteld, echter wilt beperken of blokkeren, dan kan je dit heel simpel via jouw browserinstellingen doen. De Help-functie in jouw browser kan je vertellen hoe je dit moet doen, maar we ke ook direct  een van de volgende links gebruiken:

 

Het beperken van cookies kan de functionaliteit van de site van WonenDoeJeZo beïnvloeden.

 

Nuttige links

Voor meer informatie over cookies kunnen we je tevens tevens de volgende links aanraden:

 

Dit cookie statement is op 24-05-2018 bijgewerkt. We werken continu aan het aanvullen en verbeteren hiervan. We raden daarom aan om dit statement regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van wijzigingen.

 

Vragen

Mocht je nog vragen hebben over dit 'Privacy- & Cookie Statement', dan kan je altijd een e-mail sturen aan info@wonendoejezo.com