Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Over ons, voor u!

WonenDoeJeZo is al vele jaren de specialist op het gebied van vastgoed communicatie. Kenmerken van onze mensen en werkwijze zijn: flexibel, specialisme in niche segment, verregaande automatisering, partnerships, doen waar je goed in bent....

 

Vanuit deze basisgedachten bieden we voor zowel retailers als voor makelaars prima oplossingen die vanzelfsprekend voldoen aan de huidige vraag en behoefte:

 

Contact met woningkopers...

- Voor retailers hebben we het WonenDoeJeZo platform waarmee zowel via offline als online media in contact getreden kan worden met huishoudens die gaan verhuizen. Zo ontvangen alle mensen die hun huis in de afgelopen drie maanden (onder voorbehoud) verkocht hebben het glossy Magazine. Dit magazine biedt de verhuizende consument, wooninformatie, bruikbare tips en aanbiedingen die hen op weg helpen bij het maken van keuzes in het verhuismoment. Daarnaast staat WonenDoeJeZo Magazine boordevol leuke weetjes, design- & stylingtrends, interessante artikelen en natuurlijk het woningaanbod uit de regio.

 

Nieuwe instroom van opdrachtgevers...

- Voor makelaars hebben we ons gericht op promotie van zijn kantoor, mensen en diensten. Tegen scherpe kosten en lage tijdsinvestering kan de makelaar met onze producten op het netvlies komen van nieuwe opdrachtgevers. Of het nu een eigen woonmagazine is of flyer met zijn verkocht panden: met de slimme automatiseringstool makelaars.media ligt dit allemaal binnen handbereik.

 

Wil je meer weten of samen kijken hoe we jouw behoefte in kunnen vullen, neem hier even contact op!

 

Lees hier onze Algemene voorwaarden