Jouw dagelijkse dosis wooninspiratie

Ik wil mijn makelaarskantoor promoten!

 

Je aantal transacties is afhankelijk van je nieuwe instroom!

De huidige makelaar is meer en meer tijd en kosten kwijt aan het werven van nieuwe opdrachtgevers. Je aantal transacties in dit jaar wordt bepaald door de hoogte van je nieuwe instroom (echt waar, lees maar hier en hier). Natuurlijk heb je het al druk met je bezichtigingen en de boel gaande houden. Maar toch weet je ook, focus en aandacht op je nieuwe instroom is cruciaal!

 

Lage kosten en weinig tijdsinspanning!

WonenDoeJeZo en Makelaars.Media biedt de moderne makelaar diverse tools om de presentatie van je makelaarskantoor in je werkgebied goed en goedkoop geregeld te krijgen! Of je nu op zoek bent naar een corporate brochure, een eigen woonmagazine, je eigen E-magazine of Verkocht flyers. De tools zijn er....

 

 

 

 

Een greep uit makelaars welke succesvol gebruik maken van ons point of sale materiaal....

 

 

 

 

Belangrijke vragen...

Hoe onderscheid je jouw kantoor van de concurrent? Wat is je verhaal? Wat laat je achter? Je courtage is scherp, je woningpromotie tools als fotografie, social media heb je op orde en je persoonlijke verhaal klopt ook. Maar toch wil je letterlijk en figuurlijk wat achterlaten...

 

 

Makelaars.media helpt je hierin, afgestemd op jouw behoefte! Bijvoorbeeld iedere maand heel eenvoudig je eigen Woonmagazine samenstellen?

 

Je e-magazine via je website, nieuwsbrief en social media als Twitter en Facebook wegzetten? Of zelfs als video? Alles is mogelijk voor een prima off en online profilering van je kantoor. Interesse om je magazine gesegmenteerd huis aan huis te verspreiden? Allemaal kansen die hier voor het grijpen liggen. 

 


 

 

Een uniek concept die de actieve makelaar absoluut moet bekijken en beoordelen. Ben jij ook zo ingesteld?   


Neem dan vrijblijvend contact met me op via 010 - 247 66 66 of info@makelaars.media